duminică, decembrie 27, 2009

Zdrenţuleeee!


Imaginea de mai sus ilustreaza fosta portiune nescrisa a unei foi de la avizierul etajului 3, Constructii si Arhitectura, pe care au fost afisate notele la un anumit seminar, din cel dintai an al meu de studentie.

Pentru cei care nu pot descifra poza, pentru ca este de foarte proasta calitate si rezolutie mica realizata la o luminozitate nefavorabila, mazgalitura, insemnarea suna ceva de genul: "Esti o zdreanta care nu merge la scoala. Semnat Valy (inimioara e pe post de "." la y)". Se pot observa sagetute care au fost trasate dinspre cei care nu au promovat a 3-a prezentare.

Din pacate pentru mine, am surprins momentul in care aceasta manevra s-a realizat si n-am facut nimic, de lene ce-mi era am incercat din rasputeri sa previn aceasta ofensa adusa departamentului meu total anormal Politehnicii atat de neinteles si persecutat, dar am fost in minoritate (eu impotriva celor...nu stiu cati baieti de la Constructii). Asa ca...am avut inspiratia de a poza opera de arta, in speranta ca va ajunge pe la mine, p-aci. Si uite ca si-a indeplinit scopul.

Valy, tati, iti recomand sa-ti vezi tu de ţevile si de ventilaţiile* tale proprii si personale si lasa restantii de la DCLS in plata Domnului; ai vazut ca sunt necajiti...!


*continut cu substrat

Un comentariu:

Anonim spunea...

=))..ioi,Duamneee..Zdrentule!..placut,revenim oricand cu placere..Borgia.