duminică, august 23, 2009

Imaturitatea in talpi,scrie articole rautacioase!

Asta am dedus eu acum,dupa ce am pierdut vreo ora din viata mea si din programul meu de somn,mancandu-mi nervii cu un anumit individ,care are impresia ca daca nu i se raspunde la avansurile si asa facute mai mult sau mai putin la misto, esti o "pustioaica dezorientata,care nu prea stie ce vrea".
Na,hai sa tragem niste linii,ca am si eu partea mea de vina.
Eu sunt aia care s-a bagat in seama cu tipul asta. Mi-a placut. E adevarat,am facut eforturi sa ma manifest intre 4 ochi,ca asa e frumos,nu?(adica na,cu asta tot bat eu campii pe blog). Tha,fain frumos,live baiatu' nu e foarte comunicativ. Se intelege si chestia asta (mai mult sau mai putin), asa ca hai sa ii facem rost de numarul de telefon (nota de subsol,pusa aci: el a cerut numarul meu in prealabil,de la altcineva). Totul bine si frumos,ii trimit un mesaj, moment in care ceva devine dubios. Tipul e incredibil de familiar si foloseste expresii multi-functionale si uzate,at the same time.Nu dam exemple;fetelor,voi stiti despre ce vorbesc.
M-a tentat o vreme sa ii raspund cu aceeasi moneda,dar am incercat sa tin un ton cat se poate de neutru,din motivul ca "Ba,ok,e sms dar tot nu ii vad mutra cand enunta ce enunta." Asta pana aseara...
Am trimis mesajul obisnuit,de seara(am obiceiul sa fac chestia asta) la care primesc un raspuns usor deocheat si cu tente d-alea interesante. Aci e partea dificila...daca ii raspunzi aidoma,te crede usoara.Nu nu,nu vrem asa ceva. Asa ca ii trimit frumos un fel de "tine-o pt tine" kind of thing. Bad move. Na,si aci au rabufnit tot felul de replici din care reiesea ca,de fapt, eu sunt o pustioaica dezorientata,care nu stie ce vrea.
Cine ma cunoaste,stie ca mie imi sare repede tandara si iau fuguta telefonul sa defend myself. Ok,punctul culminant a fost atunci cand pustache asta a pretins respect, pentru ca deh,e mai "batran"...sunt 3 ani diferenta intre noi.
All in all,colac peste pupaza,mi s-a trantit peste mufa ideea ca eu "am cautat o gasca si am gasit un barbat" si deci ar fi indicat sa imi caut gasca in alta parte si sa nu ii mai irosesc timpul.

*ciuperca nucleara,vizibila bine bine pe orizontul vestic al Romaniei*

Pai bine,ma. Fara suparare,dar daca refuz ceea ce imi oferi tu,aia nu inseamna ca-s dezorientata. Inseamna ca vreau altceva. Sau ca nu vreau acuma. Daca ma respect,aia nu inseamna ca ma deranjeaza adevarul. Ideea e sa fie adevar. Nu se pretinde asa ceva de la o persoana pe care o cunosti de prea putin timp si pe care ai vazut-o de 2 ori in viata ta. Asta binenteles daca nu duci lipsa acuta si vrei sa-ti infigi si tu parerea. Ei,uita,asta se numeste superficialitate si daca tie ti se pare ok,mie mi se pare bataie de joc.
Ashe...si uite cum iar trebuie sa renunt la un alt caz gen "guy who won't call the next day" pentru ca am eu niste principii total denaturate si oldschool si pentru ca nu mi-o pun orbeste cu primul care mi se pare mai breaz. Hey,let's look on the bright side: n-o sa imi reproseze veci ceva fata in fata pentru ca n-are cojones to do so.
Ma simt usor vinovata si tind sa-i dau dreptate in unele privinte, dar ma impac cu ideea ca asta e rezultatul subiectivismul nutrit pentru el, de ceva timp.Promit sa ma tratez...


Editat ulterior(mai exact prin 2 septembrie):

Vreau sa imi cer oficial scuze fata de autorul mesajului pentru ca...am inteles gresit un anumit cuvant. In ultima exemplificare a mesajului primit, am interpretat cuvantul "gasca" ca fiind "gaşcă" si nu "gâscă". Eh,dupa indelungi cercetari antropologice, respectiv etimologice si de proverbe si zicatori (multam,dau o bere!),am ajuns la concluzia ca,dintr-un anumit punct de vedere,m-am enervat inutil si l-am scos la inaintare nejustificat.
Ca sa nu se inteleaga gresit...nu imi cer scuze individului astuia pentru ca ar avea neaparat dreptate.Ceea ce a zis e o imbecilitate si o dovada de nesimtire la drumul mare. Ideea e ca eu mi-am mancat sistemul nervos pe tema cum ca el ar fi avut impresia ca poate sa-mi dicteze mie cu ce GAŞCĂ sa socializez. Eh,nefiind problema cu pricina, acel infim interes ramas de dupa furtuna(chiar si negativ) pentru acest subiect a devenint nul si,deci, GÂNSACUL cu pricina n-are decat sa isi taie gatlejul,sa se opareasca singur si sa se auto-ciupele de pene,for all I care.
Anyhoodle...mea culpa.

P.S.: Daca ajungi vreodata sa citesti articolul,nu te enerva.Nu ti-am publicat numele,n-am facut nici o aluzie la cine esti, s.a.m.d.. Sunt corecta. Nu am scris articolul acesta pentru a ma razbuna(...putin,totusi) ci pur si simplu din dragul de a produce un material didactic,folositor pentru a-mi aminti atat mie cat si celorlalte fiinte din aceeasi specie cum ca exista si oameni fara prea multa buca. Uita-te la partea buna...e inca o chestie placuta,facuta cu mânuţa ta!

7 comentarii:

Anonim spunea...

La fel de clasica este si povestea aia cu tipa care cum necum ajunge intr-o camera cu un tip. Dupa care tzipa ca a fost violata.
Pai stai ma soro, da' tu atata minte ai avut sa iesi in primu rand cu un astfel de baiat, dupa care sa mergi la el in camera? La ce te mai miri si vezi doamne esti "the virgin mary" cand tu iti faci de lucru cu astfel de indivizi?
Deci pana sa discutam si sa vedem dilema de a ceda sau a nu ceda "avansurilor" unuia, hai sa analizam cum de ajunge o fata in ipostaza de a-i fi facute avansuri de prost gust.
Sau mai bine nu... :)

Joleen spunea...

Da,aici ai perfecta dreptate.
Hai,totusi,sa adaptam putin situatia la ce am zis eu. Ziceai tu ca aia a fost violata "la el acasa"...ahem.Na,eu nu ajunsesem inca "la el acasa".Eh,in acest caz,violul e viol.
Poate n-am formulat eu cum trebuie articolul si reiese ca ma stiu cu el de cand lumea si pamantul(desi cred ca am specificat gradul de familiaritate,dar na...). Ideea e ca virgin Mary,nevirgin Mary,nu-i frumos,ca individ,sa faci pe muratura ca o gagica e reticenta cand e vorba de avansuri. E o chestiune de respect,respect pe care el il pretindea,fara insa a-l returna. Asta m-a deranjat pe mine.
Nu am iesit express cu el,aveam prieteni comuni si am stat la discutii.Mi-am facut o parere despre el care s-a dovedit a fi gresita doar in momentul in care a venit cu replicile aferente.
Subliniez inca o data ca nu am fost in nici un fel ostentativa si nu am batut apropo-uri.
Te-am lamurit?

Medeea spunea...

Eu cred ca tipul pur si simplu a vrut sa socheze cumva si a gresit urat metoda...fiind genul mai retras si mai putin comunicativ, cum spuneai, si-a permis sa scoata la iveala o alta latura a sa "in scris" pentru a te provoca pe tine. Nu poti sa ii invinovatesti ca incearca, you're hot after all...:D

Joleen spunea...

Da...let's drink over it!

Anonim spunea...

asa e medeea... vezi ma mojo ce fata de treaba medeea? ea intelege baietii nu ca tine :D medeea...vrei sa fi sotia mea?

Medeea spunea...

it's now or never :))

Nimeni spunea...

Înainte studiază. Apoi trage o concluzie. În final, atacă sau lasă-te atacată, dacă variabila de ieşire e TRUE. Dacă e FALSE, well, see ya' :P