vineri, februarie 20, 2009

Ganduri nocturne...si negre ale dracului...

"Mama prostilor e mereu gravida..."
(cineva destept tare...)
Cat nu se poate mai adevarat...
In mod normal,iesi bine dispus de la un chef,mai ales de la un chef tinut intr-un local(a se citi "birtuţ") atat de dragut ca si Portugallia Caffe. Cum sa nu iesi bine dispus?Muzica buna,karaoke,bere roz,zamBETE,cantaturi de toate felurile...lume buna...sau?
Eh,aici intervine problema cu pricina. Trebuie sa existe mereu cate un ciumpalac ofuscat, care reusteste performanta de a se imbata din jumate de bere,dupa care cauta prilej pentru a se scandaliza.Cu oricine.Chiar si cu mine.Eu...un copil la care nu-i poti gasi vina nici daca ai dat gaura la Murfatlar.Eu sunt atat de draguta si de simpatica incat ti-e mai mare dragu' de mine pe masura ce bei. Naaah,nu si-n cazul individului astuia. El ma vede pe mine ca pe Raul Suprem al Infernului Intunecat care este...
Ok,hai sa bagam si o descriere mai mult sau mai putin subiectiva: tipul e usor trecut de pubertate,adica i-au dat flocii pe mutra deja,e blond din nascare(no offence pt cei care n-au nici o vina),cam cat mine de statura.Tzapan frateee. Eh,acuma vine partea mai interesanta...tipul are impresia ca, daca i se zice "Imi dai voie sa trec,te rog?" ii este amenintata integritatea corporala/tentativa de aluna din cutia craniana/"falus"enia etc... No,ce sa discuti cu el,ca mai ca sare la bataie. Mi se pare si normal,de ce sa se ia de un gagiu din birt,cand poate sa se ia de o gagica,stiind ca e superior la capitolu' cu pricina.
Si vine baiatu' meu ca bradu' si se uita vreo 10 secunde la mine,cu o privire feroce,cu scopul de a ma intimida in mod indubitabil si incepe,mai cu jumate de gura(nu ca i-ar fi fost rusine,ci din cauza jumatatii aleia de bere) si a-nceput...ca ma bate,ca ma loveste,ca ma spanzura,ca ma indoarce pe dos...long story short: mi-a promis batai crancene si de neuitat pentru ca as fi spus nu stiu ce(probabil am spus ceva,intr-un acces de furie...cum naiba sa nu te enervezi pe asa indivizi?!) la adresa persoanei dansului careeste...
Mi-e ciuda pe mine din 3 motive:
1.Ca,wannabe relationista fiind,am stat si am inghitit absolut tot cacatul pe care asta l-a debitat,zambind si admirand oripilata cat de cliseistica(vezi capitolu' "taran manelar prost"stereotip numaruu'...fara numar) e discutia: "Ca eu pot sa fiu tac-tu"(vezi sa nu),"Ca altii nu-si permit sa vorbeasca despre mine asa,da' io-mi permit..."(zi-i asta lu' ma-ta,nu mie,ca numa ea te crede), "Ca te bat de nu te vezi"(ca poate-ti ciuntesc eu fata) and so on...
2. Ca nu i-am spus vreo doua inapoi,asa de amorul artei...stiu ca am procedat cat nu se poate mai bine. Nu te iei de un om beat,daaar...nu sunt singura care ar vrea sa-l vada la 6 m sub pamant.De-as fi ripostat verbal(macar...) ar fi sarit el dar n-ar fi avut timp sa ma atinga ca si-ar fi ridicat tot barul peste el si si-ar fi mancat prematur o bataie,sora cu moartea,in care si-ar fi maniftestat involuntar nevoie fiziologice, in momente neprielnice(s-ar fi cacat pe el,adica).
3. Ca sticla, pe care o pipaiam cu ardoare si o fixasem bine in podul palmei,in caz de orice manifestare violenta,era de PLASTIC...!
Deci,eu propun sa facem toti cheta...punem mana de la mana si: cumparam un bax maaare de contraceptive lu' tanti mama prostilor sau ii taiem ovarele afara,pentru ca fiecare prunc pe care-l iveste in lume devine un "prodigy" in ale prostiei. Evolutie dom'le...

22 de comentarii:

MeF spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Joleen spunea...

Poate ca n-am prieten...poate ca aia care au dat buz[z]na pe mess sunt cretini...poate ca eu ii provoc...poate ca nu te intereseaza?:D
If u get za subtility... ;)

MeF spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Joleen spunea...

Multam fain...
Ma bucur ca intelegi.Se aduna si se tot umple paharu'...si mai da pe langa si mai facem o postare pe blog.
Mersi pt interes,totusi!

MeF spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Ei i-si ingroapa mortii la 6ft, noi la 2m, aica cu vre-o 17cm mai adanc decat ei.
Sunt foarte curios cine era personajul desi am vre-o 2 banuieli.
Sper sa ne vedem maine, canti si tu ?

Joleen spunea...

Hay...il bagam la 6 m ca sa fim siguri ca nu mai apare again...

Unknown spunea...

Pff, come on... De ce ai sters comment-urile? Acuma eu de unde stiu ce spunea baietzashu/fetitza respectiva? Darn...

Biro

Joleen spunea...

Le-a sters el/ea...

Anonim spunea...

cand ma iei si pe mine la o karaokereala la portugal?

Anonim spunea...

Barna...baietzash sau fetitza ce ii fi... Am citit postarile alea cu dialoguri de pe messenger si vroiam sa vad unde e problema...la ei sau la ea. M-am convins ca la ea.

Joleen spunea...

Si eu m-am convins ca e mai bine sa fii coca/pitzi...ce-i comun e perfect! Dar deh,il caut in disperare pe Dr Love...poate ma mai rezolva cu o problema in dragoste!Pe mess,even...

Anonim spunea...

Ce legatura are ideea de coca/pitzi sau mai stiu eu ce? Problema era felul cum intelegi sa reactionezi cand cineva incearca sa vorbeasca cu tine. Cineva care nu te-a injurat, nu te-a luat cu "ce faci papushe" si nu cred ca a dat alte dovezi de meltenism. Trebuie sa intelegi ca daca cineva incearca sa vorbeasca cu tine o face (de cele mai multe ori) pentru ca te gaseste interesanta. De ce trebuie ca tu sa faci tot ce iti sta in puteri sa ii schimbi parerea pozitiva?

Yoko spunea...

Eu cred ca ai facut foarte bine ca nu i-ai spus nimic, parerea mea...imagineaza-ti cam ce iesea daca ripostai cu niste replici pe masura...well, keep am the good work:)

Joleen spunea...

Adica...cum te poate gasi interesanta cineva care n-a schimbat o vorba cu tine ever/nu te-a vazut live?In schimb, are tupeul sa vina cu replici care-mi dau de inteles ca n-are de ce sa ma intereseze de unde are el/ea id-ul. A,da...spune-mi o persoana neindreptatita si absolut fara nici o vina,care se intampla sa fie aici...ma gandeam eu... :)
Anyway,da,sunt incredibil de "fraera" ca nu m-am bagat in seama cu vedetele wannabees, care mi-au binecuvantat lista de messenger(si de ignore) cu prezenta lor mirifica...
Ce vreau sa intelegi: pe mess nu se socializeaza...se tine legatura...
Ma rog,e doar o idee. Daca tie ti se pare normal sa fii abordat de straini pe mess,care au pretentii la info personale respectiv la fotografii cu tine...bafta mai departe si Dumnezeu cu mila!

Anonim spunea...

"Daca tie ti se pare normal sa fii abordat de straini pe mess,care au pretentii la info personale respectiv la fotografii cu tine...bafta mai departe si Dumnezeu cu mila!"
Nu ti-am cerut nici poze, nici info personale. A fost o simpla abordare, de bun simt pot spune. Ceea ce m-a contrariat a fost reactia ta extrem de negativa, asemenea reactiei unei vedete care e hartuita de admiratori. Nu era cazul.

"Adica...cum te poate gasi interesanta cineva care n-a schimbat o vorba cu tine ever/nu te-a vazut live?"
Inteleg ca a disparut chiar si ideea ca intre doua persoane ar putea sa se creeze o legatura din simpla remarcare a ideilor. Parca tu blamai pitzipongeala, dar acum pui pe primul plan sclipiciul aparentelor (vorbe, vazut).

"In schimb, are tupeul sa vina cu replici care-mi dau de inteles ca n-are de ce sa ma intereseze de unde are el/ea id-ul."
Daca nu vrei sa fi deranjata de "straini", atunci seteaza-ti blogul sa poata fi accesat doar de catre persoanele pe care le inviti tu, nu-ti mai pune linkuri spre hi5 si nu-ti mai afisa ID-ul de mess prin postari.

Joleen spunea...

Si faci confuzie intre ceea ce spun si ceea ce vrei tu sa auzi.Eu nu vreau sa vorbesc live cu cineva ca sa judec dupa ce brad-uri afiseaza dar mi se pare normal sa imi fac o idee despre o anumita persoana in functie de cum vorbeste/ce limbaj abordeaza(fie el verbal,nonverbal sau paraverbal).
Nu stiu ce te jeneaza asa mult la blog-ul.Toti cei publicati si-au "castigat" meritul de-a fi aici.Cel putin mie mi s-au parut incredibil de amuzanti.Stiu ca mai toata lumea are parte de asa ceva dar na...nu pe toata lumea irita.
Ai Id-ul meu de pe blog? Atunci discuta blog-ul si nu pe mine...presupunand ca ti-a fost recomandat si primul lucru remarcat de tine a fost "maiestria inegalabila" cu care am scris articolele,de aici pornind o tema de discutie...
Nu tin minte ce-am discutat cu tine.Promit sa verific dar ma indoiesc de faptul ca ti-am dat ignore(daca ti-am dat ignore) degeaba!Nu e o chestiune de "vedetism"...gandeste-te la reactie ca fiind una de preventie,atat pt timpul meu cat si al tau...
A,da...ce-i aici?Concurs de eseistica? :)

Joleen spunea...

E da...si vrei "pen friends" cu care ai chestii in comun,chestii deduse din schimb de idei si alte alea? Join a forum! :)

Anonim spunea...

Ai putea sa faci cinste cu un suc joleenutzo ca ti-am facut aici record de commenturi :))

Joleen spunea...

O sa-mi notez....ma cauti!

Anonim spunea...

"helleu,am intrerupt ceva?
Auziti,tinand cont de faptul ca e offtopic acilea,pot sa intreb si eu daca are cineva chef de un schimb de "aidiuri" de messenger? I-am trimis un PM lui brutalistu' dar fara mare succes... :(
In fine,cine are chef de mutra mea,ma poate gasi(cam non stop - of!internetul asta) la id-ul the_sniper_no13
Pfff...suna a add pentru matrimoniale :smt005 " (Joleen18)

Pai bine mai jolee...ti-ai uitat de vremurile alea? Acum stai cu scutu in mana in fata tuturor celor care vor sa isi incerce norocul :) Ai avut experiente chiar asa nasoale atunci incat ai luat frica la cunoasterile astea online?
Oricum ar fi...avand experienta asta poti sa fi si tu mai intelegatoare cu cei care te abordeaza pe mess. Sau tu esti ca femeia de serviciu care odata ajunsa directoare, primele pe care le maltrateaza profesional sunt femeile de serviciu? :D
...ma cauti!

Joleen spunea...

Pfoaaa...incredibil!M-ai gasit.Pe un forum chiar.Pe ala de la Carcotasi chiar...pfoaaa...esti tare gagiule,n-am ce zice!Ma bucur ca persoana mea te preocupa chiar asa de tare incat iti petreci timpul pretios(sau nu)"google"indu-mi id-ul,facand nejte research.Ca sa vezi la ce se mai recurge pentru a atrage atentia.Ai proiect de diploma cu mine???Ma simt flatata.
Mda,recunosc,mi-am imprastiat si eu id-ul...dar id-ul propriu,nu id-ul altora.Ce-i rau in asta?Eh,apropo de id...l-am gasit pe al tau...cu tot cu ce ai vorbit cu mine.Nu,nu te amenint,ma gandeam ca probabil te-ar interesa.
Eh,in caz ca ai face aluzie cum ca aia care m-au cautat fara intentii prea nasoale si,saracii,au ajuns pe pacostea asta de blog...mai gandeste-te.E frumos sa zici de unde ai id-ul...sa te prezinti,alea alea.Macar sa zici de pe ce forum esti,ca deh...asa-i frumos.
Hai,mai pastileaza-ma in continuare,ca doar nu-ti face nimeni nimic...esti pe net.Nu stie nimeni cine esti.Nici nu cred ca intereseaza pe cineva,sincer.
Nu,nu te caut...ma cauti...daca tot ai inceput,continua.Nu stiu insa cat o sa ma gasesti pe Google.N-am chip d-ala sub piele,deci no Google earth sau GPS sau orice altceva...
Of, la naiba,in puii mei...