luni, februarie 09, 2009

Despre felatii si barbati

Sunt usor dezamagita. De cand stau in Tm am tot avut timp sa meditez asupra teoriei chibritului si am realizat cu stupoare ca exista un dezechilibru monstruos in societetatea din ziua de azi,in ceea ce priveste comunicarea dintre sexe.
Ca orice studenta care se respecta,ma duc si-mi pierd noptile prin birturi si cluburi(mai mult birturi...). Totul vis si armonie pana cand mai vine cate unu' d-ala cu 2-3 cefe,lantul de bicicleta atarnat de gat,mutra intunecata de alcool si de ochelarii de soare(ca deh,sunt Armani...sau ceva in genul) si sare la "comunicare" cu replici gen "Papushe,ce faci/vii cu mine/o combinatie/o atentie/o maslina/ceva...?". Eh,uite aici intervine contradictia care ma bulverseaza pe mine: le spui ca nu/n-ai chef/nu ai face-o nici daca ar trebui sa renunti la o mana/nu astazi,etc.,moment in care ei te fac "sugatoare de p***"(pe langa diverse altele...).
Haideti sa stam si sa meditam putin la ideea asta. Barbatilor le place sexul oral,il cauta ardent,nu-l refuza nici daca vine din partea unei scorburi de copac.Sa nu mai vorbim de nenumarate alte cazuri in care barbatii isi baga organu' in locuri care mai de care.
Bine mai, omule...iti place sexul oral,atunci de ce faci fata "felationista",pentru a o jigni? Pai se poate una ca asta? Sa te contrazici(te auto dai in gat) tu in ultimul hal? Prin asta demonstrezi ca desconsideri orice femeie care ti-ar face sex oral(sau/si ca esti prost de lucesti pe intuneric).Si,totusi ai pretentia la sex oral. Pai cum vine asta?
Confuz,asa-i?Ei bine,asta se intampla des si mult,in orice perioada a anului. Foarte putine gagice umblacioase scapa de acest apelativ supra-utilizat.
Shame-inica baietii...n-aveti strategie deloc in voi.
Na lasa! Intotdeauna vei avea esapamentul de la BMW!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ciudat ce se intampla...nu?

Joleen spunea...

And suddenly...nothing happened.
Nu e ciudat, e trist.